Revalidatie

Na een periode van ziekte is het vaak weer een hele kunst om sportieve activiteiten op te pakken. Zeker als je misschien toch al nooit zo’n sportief ‘type’tje’ bent geweest.
Van verschillende kanten krijg je, ook dan, toch vaak het advies om ‘lekker’ te gaan sporten. Een hele kunst kan ik me zo voorstellen, als dit al niet helemaal ‘je ding’ was vóór je ziekte, laat staan nu… Nu je nog moe bent van allerlei behandelingen, bij moet komen van een heftige en wellicht onzekere periode in je leven en emoties van tijd tot tijd daardoor ook nog de loop met je nemen.
Niet echt een moment om dan maar eens enthousiast je sporttas in te pakken en je te begeven naar die sportschool op de hoek waar al die sporty’s blij staan te springen in een les, heftig staan te sjorren aan wat apparaten of zich compleet uitputten op een loopband.

Op dat moment zou je misschien iets willen vinden dat aansluit bij jou… bij jouw achtergrond, jouw wensen en het liefst binnen een groepje dat voelt wat jij voelt, hetzelfde heeft meegemaakt en waarvoor de stap naar een sportschool ook nog te groot is.

Ook hiervoor bied ik mogelijkheden. Samen kunnen we aan de slag om op een laagdrempelige manier, jouw conditie weer te verbeteren waardoor je je ook weer lekkerder in je vel zult voelen en je herstel op verschillende niveau’s ten goede zal komen. Deze lessen geef ik buiten; heerlijk in de duinen en op ’t strand.

Daarbij zou ik, als orthomoleculair therapeut, ook op andere manieren kunnen ondersteunen in de gezondheid. Voor meer informatie over mijn praktijk, klik hier.