Groepen en bedrijven

Daarnaast verzorg ik graag bootcamps of andere lessen voor bedrijven of groepen. Een enthousiaste werkhouding van de werknemers begint immers bij een goede gezondheid en een positieve teamspirit. Daarbij zijn medewerkers die sporten in betere conditie, energieker en vaak positiever,  waardoor het ziekteverzuim lager ligt.

Voordelen van bedrijfstrainingen hieronder op een rij’tje;
– Gezondere en energiekere werknemers.
– Minder ziekteverzuim.
– Voorkomen lichamelijke en mentale klachten.
– Werknemers die allerter, productiever en gelukkiger zijn.
– Aanpakken van overgewicht
– Creëren van een hechter team.

Deze trainingen kan ik, naar wens, combineren met een presentatie over de Focus op Vitaliteit waarbij ik praktische handvatten kan aanreiken om de route naar gezondheid te vinden, te volgen of te behouden.

Bij behoefte kan ik medewerkers ook verder individueel begeleiden op het gebied van gezondheid zodat ik, vanuit mijn invalshoek als orthomoleculair therapeut, kan bijdragen aan een vitaal en succesvol bedrijf.

Voor meer informatie over mijn praktijk, klik hier